Screenshot 2020-10-08 at 19.32.32.png

Case study:

Warehouse & Distribution

Workplace Consultancy 

Commercial Fit-Out

Office Refurbishment

Design Development

Space Planning

Project Management

Client

Warehouse & Distribution

Value

£2.4 million

Construction

16 weeks

Area

60,000 sq ft

New 35,000 sq ft mezzanine floor within a 200,000 sq ft Distribution centre. 


Full height temporary jumbo stud partition to create an adjoining dust free working environment, to allow continued business operation.


  • Diamond cutting, excavation and civils for the mezzanine steel framework

  • Mezzanine floor, including supply and installation of 3no. goods lifts

  • New distribution conveyors complete with compressed air and fire suppression

  • New sprinklers, high & low-level lighting and fire detection

  • Refurbishment of Male, Female & DDA toilets

Head Office
The Grove, The Green, Pirbright, Surrey, GU24 0JT

01483 799433  info@parogon.co.uk 

  • LinkedIn
Parogon_Logo_Colour.png