Screenshot 2020-10-08 at 19.32.32.png

Case study:

Recorded Future

Workplace Consultancy 

Commercial Fit-Out

Office Refurbishment

Design Development

Space Planning

Project Management

Client

Recorded Future

Value

£400,000

Construction

18 weeks

Area

6,500 sq ft

The brief - A vibrant interior allowing for expansion, with an emphasis on collaboration and agile working.


Split level fit out across two wings and four floor areas.


  • Exposed Mechanical and Electrical services

  • Collective and One on One private meeting areas

  • Feature brickwork and open shelving divides

  • Tea Point and Break Out areas, incorporating Collaboration facilities

  • New Team focused furniture to encourage increased productivity

Head Office
The Grove, The Green, Pirbright, Surrey, GU24 0JT

01483 799433  info@parogon.co.uk 

  • LinkedIn
Parogon_Logo_Colour.png