Case study:

Peabody Energy

Workplace Consultancy 

Commercial Fit-Out

Office Refurbishment

Design Development

Space Planning

Project Management

Client

Peabody Enegry

Value

£480,000

Construction

6 weeks

Area

3,800 sq ft

New UK Headquarters reflecting the companies standing in their Energy business sector. 


Creation of an office / meeting environment that reflects both the functionality and style of an International business partner hub.


  • Walnut Boardroom table and panelled video conferencing wall

  • Charles Eames lounge reception chairs to Reception

  • Full height glazed partitions cut to eaves contours, with walnut doors

  • Tea point & Break out with world map graphic

  • Furniture package

Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov