Screenshot 2020-10-08 at 19.32.32.png

Case study:

Marks & Spencer

Workplace Consultancy 

Commercial Fit-Out

Office Refurbishment

Design Development

Space Planning

Project Management

Client

Marks & Spencer

Value

£9.4 million

Construction

48 weeks

Area

25,500 sq ft

Head Office refurbishment with emphasis on Wellbeing. 


The brief – to maximise occupancy to integrate staff and personnel from lease end adjacent building.


  • Working in a live building with end of life infrastructure

  • 5 phases with churn moves over ten floors

  • New Mechanical and Electrical services

  • New Tea Points incorporating Collaboration and Break out facilities

  • Tight work programme to meet lease expiry on adjacent building

Head Office
The Grove, The Green, Pirbright, Surrey, GU24 0JT

01483 799433  info@parogon.co.uk 

  • LinkedIn
Parogon_Logo_Colour.png