Case study:

Manrose

Client

Manrose

Value

£895,000

Construction

20 weeks

Area

120,000 sq ft

The Manrose management team appointed Parogon to create their new headquarters at Suttons Business Park, Reading. Our brief: to amalgamate 3 existing premises into one central 120,000 sq. ft bespoke warehouse & office environment.


A key element of the Design was to connect the previously separate functions / departments, eliminating the physical divisions and providing a new collaborative working environment


The fit out included: new M & E services, extensive racking complete with structural framework, plant relocation with new compressed air installation, material hoist, office Fit out and new washroom facilities.

Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov