Case study:

Confidential

Client

Confidential

Value

£2.4 million

Construction

16 weeks

Area

60,000 sq ft

New 35,000 sqft mezzanine floor within a 200,000 sqft Distribution centre, with the construction area sectioned off with a temporary full height jumbo stud partition to create an adjoining dust free working environment, to allow the client’s continued business operation.


Project works included: civils for the mezzanine steel framework, , supply and installation of 3no. goods lifts, new distribution conveyors complete with compressed air and fire suppression, together with new sprinklers, high & low-level lighting and fire detection.


Existing Male, Female & DDA toilets refurbished

Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov
Image by Vladimir Gladkov